HapjesWarm
|
Assortiment 2 warme en 2 koude hapjes |
|
€ 5.00 |
|
|
|
Assortiment 4 warme hapjes |
|
€ 5.00 |
|
|
Koud
|
Assortiment 4 koude hapjes |
|
€ 5.00 |
|
|
Soep
|
Tomatenroomsoep met balletjes |
|
€ 3.50 |
|
|
|
Romige soep van pompoen en zoete aardappel |
|
€ 4.00 |
|
|
|
Champignonroomsoep met gebakken pancetta |
|
€ 4.00 |
|
|
VoorgerechtenWarm
|
Duo van quiches: prei/spek en witloof/garnaal |
|
€ 13.00 |
|
|
Vis
|
Gebakken sint-jacobsvruchten met bloemkoolcrème en spekjes |
|
€ 14.00 |
|
|
KoudVlees
|
Torentje van asperges met seranoham en ei |
|
€ 13.00 |
|
|
HoofdgerechtenVis
|
Romig roodbaarsstoofpotje met prei en aardappelpuree |
|
€ 19.00 |
|
|
Vlees
|
Kalkoen met zachte pepersaus, gestoofd witloof, peertje en kroketten |
|
€ 17.50 |
|
|
|
Hertenfilet met portosaus, geglaceerde groenten en puree van witloof |
|
€ 23.00 |
|
|
Desserten
|
Trio van dessert: chocomousse, tiramisu met speculaas en advocaat, panna cotta |
|
€ 7.50 |
|
|
BuffetStandaard
|
Klassieker |
(prijs per persoon)
- Gepocheerde zalm
- Tomaat garnaal
- Gevuld eitje
- Meloen met hesp
- Gekookte ham, varkensgebraad, rosbief
- Aardappelsalade
- Verse groenten: sla, komkommer, geraspte wortelen
- Sausjes
- Broodjes |
€ 25.00 |
|
|
|
Een beetje anders |
(prijs per persoon)
- Wildpastei met garnituur
- Gerookte zalm en makreel
- Tomaat garnaal
- Pastasalade met scampi in Italiaanse kruiden
- Gevulde kipfilet
- Hesp met groene asperges
- Aardappelsalade
- Bloemkool, boontjes, worteltjes
- Sausjes
- Broodjes |
€ 30.00 |
|
|