Warm
|
Voor de allerkleinsten: ambachtelijke kaaskroketten |
|
€ 7.00 |
|
|
|
coquilles in een kokossausje met prei en spekjes |
|
€ 12.00 |
|
|
|
Feestelijke vol-au-vent met groene asperges |
|
€ 13.00 |
|
|
|
Gebakken roodbaars met garnaaltjes, bloemkoolpuree en spruitjessalade |
|
€ 13.00 |
|
|
|
Millefeuille van zalm en venkel met bospaddestoelen |
|
€ 12.00 |
|
|
|
Portobello met witloof, peer en walnoten |
|
€ 10.00 |
|
|
Seizoen
|
Asperges op z'n Vlaams met grijze garnalen |
|
€ 12.00 |
|
|
Vis
|
Penne met gerookte zalm in een sausje van 3 pepers |
|
€ 12.00 |
|
|
|
Gevulde Sint-Jacobsschelp |
|
€ 14.00 |
|
|
|
Staartvis met paprikaroom |
|
€ 13.00 |
|
|
|
Torentje van Sint-Jacobsnoten en erwtenpuree |
|
€ 14.00 |
|
|
|
Gegratineerd pannetje met mantelschelpnoten en fijne groenten |
|
€ 13.00 |
|
|
|
Scampi's op z'n Italiaans |
met Italiaanse hesp in tomatenroomsaus |
€ 12.00 |
|
|
|
Lasagne met zalm en spinazie |
|
€ 11.00 |
|
|
|
|
Zeevruchtenbrochette met komkommersaus |
|
€ 14.00 |
|
|
|
Sint-Jacobsoesters met prei, paprikacoulis en currysaus |
|
€ 14.00 |
|
|
|
Scampipannetje met roomsaus |
|
€ 12.00 |
|
|
|
Zalmhaasje met groene aspergetips en sinaasappelroom |
|
€ 12.00 |
|
|
Vlees
|
Feestelijke vol-au-vent met asperges, Parijse champignons en boontjes |
|
€ 12.00 |
|
|
|
Taartje van bladerdeeg met geitenkaas en spek met balsamicodressing |
|
€ 11.00 |
|
|
Koud
|
Carpaccio van tonijn met parmezaanse kaas en rucolapesto |
|
€ 13.00 |
|
|
|
Tartaar van zeebaars met waterkerscoulis |
|
€ 12.00 |
|
|
Vis
|
Triootje van vis |
(Mini tomaat-garnaal, brochette van St-Jacobsoester en groene groenten, bordje Griekse pasta met scampi, curry en ananas) |
€ 12.00 |
|
|
|
Salade met 3 soorten gerookte vis |
|
€ 12.00 |
|
|
|
Gemarineerde zalm met asperges |
|
€ 12.00 |
|
|
|
Carpaccio van zalm |
|
€ 12.00 |
|
|
|
Rode tonijn met gekonfijte paprika's, tapenade en parmesan |
|
€ 15.00 |
|
|
|
Medaillons van zeetong en gerookte zalm op saffraansaus |
|
€ 12.50 |
|
|
|
Krabcocktail met gin tonic-komkommer |
|
€ 12.00 |
|
|
|
Vis-trio (garnalentartaar, krabsalade en zalmbonbon) |
|
€ 12.00 |
|
|
Vlees
|
Slaatje met gerookte kip, perzik en mayonaise |
|
€ 10.00 |
|
|
|
(Wild)pastei met garnituur |
|
€ 10.00 |
|
|
|
Meloen met hesp en mangosaus |
|
€ 11.00 |
|
|
|
Slaatje van deegwaren met parmaham en meloen |
|
€ 11.00 |
|
|
|