Menukaart Voorgerechten   

Warm

Voor de allerkleinsten: ambachtelijke kaaskroketten € 7.00
coquilles in een kokossausje met prei en spekjes € 12.00
Feestelijke vol-au-vent met groene asperges € 13.00
Gebakken roodbaars met garnaaltjes, bloemkoolpuree en spruitjessalade € 13.00
Millefeuille van zalm en venkel met bospaddestoelen € 12.00
Portobello met witloof, peer en walnoten € 10.00
Seizoen
Asperges op z'n Vlaams met grijze garnalen € 12.00
Vis
Penne met gerookte zalm in een sausje van 3 pepers € 12.00
Gevulde Sint-Jacobsschelp € 14.00
Staartvis met paprikaroom € 13.00
Torentje van Sint-Jacobsnoten en erwtenpuree € 14.00
Gegratineerd pannetje met mantelschelpnoten en fijne groenten € 13.00
Scampi's op z'n Italiaans met Italiaanse hesp in tomatenroomsaus € 12.00
Lasagne met zalm en spinazie € 11.00
Vispannetje € 12.00
Zeevruchtenbrochette met komkommersaus € 14.00
Sint-Jacobsoesters met prei, paprikacoulis en currysaus € 14.00
Scampipannetje met roomsaus € 12.00
Zalmhaasje met groene aspergetips en sinaasappelroom € 12.00
Vlees
Feestelijke vol-au-vent met asperges, Parijse champignons en boontjes € 12.00
Taartje van bladerdeeg met geitenkaas en spek met balsamicodressing € 11.00

Koud

Carpaccio van tonijn met parmezaanse kaas en rucolapesto € 13.00
Tartaar van zeebaars met waterkerscoulis € 12.00
Vis
Triootje van vis (Mini tomaat-garnaal, brochette van St-Jacobsoester en groene groenten, bordje Griekse pasta met scampi, curry en ananas) € 12.00
Salade met 3 soorten gerookte vis € 12.00
Gemarineerde zalm met asperges € 12.00
Carpaccio van zalm € 12.00
Rode tonijn met gekonfijte paprika's, tapenade en parmesan € 15.00
Medaillons van zeetong en gerookte zalm op saffraansaus € 12.50
Krabcocktail met gin tonic-komkommer € 12.00
Vis-trio (garnalentartaar, krabsalade en zalmbonbon) € 12.00
Vlees
Slaatje met gerookte kip, perzik en mayonaise € 10.00
(Wild)pastei met garnituur € 10.00
Meloen met hesp en mangosaus € 11.00
Slaatje van deegwaren met parmaham en meloen € 11.00
Rundscarpaccio € 10.00