Seizoenoktober - februari
|
Fazant met gekarameliseerd witloof, gebakken appel, muskaatwijnsaus en amandelkroketjes |
|
€ 19.00 |
|
|
|
Hertenfilet fine champagnesaus, wintergroentjes en aardappelgratin |
|
€ 23.00 |
|
|
|
Everzwijngebraad, gestoofd witloof op een bedje van knolselder, peertje in rode wijn, saus van boschampignons en aardappelgratin |
|
€ 21.00 |
|
|
|
Met witloof gevulde patrijsfilet, sausje van spek en kweepeer, savooikool en aardappelgratin |
|
€ 21.00 |
|
|
Vis
|
Vispannetje met aardappelpuree |
|
€ 16.00 |
|
|
|
Kabeljauw in een jasje van parmaham met fijne groentenjulienne, wittewijnsaus en aardappelpuree |
|
€ 16.00 |
|
|
|
Pasta met scampi en courgette in tomatenroomsaus |
|
€ 15.00 |
|
|
|
Gebakken zalm op een bedje van prei met mosterdsaus, witloof in een spekjasje en aardappelkroketjes |
|
€ 16.00 |
|
|
|
Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans |
|
€ 15.50 |
|
|
|
Schartong met boschampignons, kruidenkaas en pasta |
|
€ 19.00 |
|
|
|
Tarbot met crème van pastinaak, champagnesaus, krieltjes en garnalen |
|
€ 25.00 |
|
|
|
Vispannetje van tongschar en pompoen met aardappelpuree |
|
€ 16.00 |
|
|
Vlees
|
Kleurrijk gevulde kippenfilet, groentenpakketje, gebakken aardappeltjes en portosausje met champignons |
|
€ 15.00 |
|
|
|
Varkenshaasje met champignonsaus, gebakken witloof, stoofpeertje en kroketjes |
|
€ 15.00 |
|
|
|
Kipfiletreepjes met scampi's in roomsaus, groene groenten en aardappel- of rijstgarnituur |
|
€ 15.50 |
|
|
|
Voor de allerkleinsten: macaroni met hesp en bloemkoolsaus |
|
€ 8.00 |
|
|
|
Gebraden parelhoenfilet met graanmosterd, aardappelgratin en seizoensgroentjes |
|
€ 18.00 |
|
|
|
Varkenshaas met mosterd-dragonsaus, seizoensgroenten en puree of hertoginneaardappelen |
|
€ 15.00 |
|
|
|
Feestelijke waterzooi met kip, asperges, boontjes en champignons |
|
€ 15.00 |
|
|
|
Konijnenrug met graanmosterd, geglaceerde groenten en macaireaardappelen met bieslook |
|
€ 18.00 |
|
|
|
Speenvarken met biersaus, pakketje van groene kool en aardappelpuree |
|
€ 19.50 |
|
|
|
Gemarineerde konijnenbrochette met gevulde aardappel |
|
€ 19.50 |
|
|
|
Kalfsgebraad met champignonsaus, kleurrijke groenten en aardappelkroketten |
|
€ 18.50 |
|
|
|
Lamsmanchettes, groententorentje van courgette en tomaat met krielaardappeltjes in een zoutkorstje en coulis van zongedroogde tomaat |
|
€ 21.00 |
|
|
|
Voor de allerkleinsten: Balletjes in tomatensaus met puree |
|
€ 8.00 |
|
|
|
Voor de allerkleinsten: Lasagne |
|
€ 9.00 |
|
|
|
Voor de allerkleinsten: Vol-au-vent met frietjes |
|
€ 9.00 |
|
|
|
Kalkoen fine-champagne met verse kroketten, gevuld appeltje en wintergroenten |
|
€ 17.50 |
|
|
|
Eendenborst met portosaus, geroosterde groenteen ovenaardappelen |
|
€ 19.00 |
|
|
|
Hertenfilet met gebakken champignons, boontjes in spek, wildsaus en hertoginneaardappelen |
|
€ 23.00 |
|
|
|
Kalkoen met champignonsaus, gebakken witloof, gevulde appel en kroketjes |
|
€ 15.00 |
|
|
|
Kruidig everzwijngebraad met wildsaus, gestoofd witloof, knolselder en aardappelgratin |
|
€ 23.00 |
|
|
|
Parelhoenfilet met saus van oesterzwammen, gevulde appel, witloof en kroketjes |
|
€ 18.00 |
|
|