Menukaart Feestdagen

Bestellen voor Kerst(avond) vóór 18 december 2020.
(via kokkerels @gmail.com of telefonisch)
Bestellen voor oud- / nieuwjaar tot 25 december 2020.

Afhalen 24 december 2020: van 15u tot 18u
Afhalen 25 december 2020: van 10u tot 12u
Afhalen 31 december 2020: van 15u tot 18u
Afhalen 1 januari 2021: van 10u tot 12u

Overzicht van alle feestgerechten Kokkerels

Soep

Tomatenroomsoep met balletjes € 3.50
Witloofroomsoep met garnalen € 4.00
Preisoep met zoete aardappel en krokante pancetta € 4.00

Voorgerechten

Warm

Vis
Gevulde Sint-Jacobsschelp € 12.00
Vlees
Feestelijke vol-au-vent met asperges, Parijse champignons en boontjes € 10.00

Koud

Vis
Krabcocktail met gin tonic-komkommer € 12.00

Hoofdgerechten

Vis

Kabeljauw in een jasje van parmaham met fijne groentenjulienne, wittewijnsaus en aardappelpuree € 15.00

Vlees

Varkenshaasje met champignonsaus, gebakken witloof, stoofpeertje en kroketjes € 14.00
Hertenfilet fine champagnesaus, wintergroentjes en aardappelgratin € 19.00

Desserten

Chocomousse € 4.00
Tiramisu met speculaas en advocaat € 4.00
Duo van chocomousse en tiramisu met speculaas en advocaat € 6.00

Buffet

Standaard

Klassieker (prijs per persoon)
- Gepocheerde zalm
- Tomaat garnaal
- Gevuld eitje
- Meloen met hesp
- Gekookte ham, varkensgebraad, rosbief
- Aardappelsalade
- Verse groenten: sla, komkommer, tomaat, geraspte wortelen
- Sausjes
- Broodjes
€ 20.00
Een beetje anders (prijs per persoon)
- Wildpastei met garnituur
- Gerookte zalm
- Tomaat garnaal
- Pasta met Sint-Jacobsoester, zongedroogde tomaten en broccoli
- Perzik met tonijn
- Gevulde kipfilet
- Gerookte eendeborst met appelsienconfijt
- Bloemkool, boontjes, worteltjes
- Sausjes
- Broodjes
€ 25.00
Slider 1

Traiteur

Thuis of in een zaal

Slider 2

verse ingrediënten

Alles begint bij

Slider 3

Barbecue

Zomer & winter