Menukaart Voorgerechten   

Warm

Seizoen
Asperges op z'n Vlaams met grijze garnalen € 11.00
Vis
Penne met gerookte zalm in een sausje van 3 pepers € 10.00
Staartvis met paprikaroom € 11.00
Torentje van Sint-Jacobsnoten en erwtenpuree € 11.00
Gegratineerd pannetje met mantelschelpnoten en fijne groenten € 11.00
Scampi's op z'n Italiaans met Italiaanse hesp in tomatenroomsaus € 11.00
Lasagne met zalm en spinazie € 11.00
Vispannetje € 11.00
Zeevruchtenbrochette met komkommersaus € 12.50
Sint-Jacobsoesters met prei, paprikacoulis en currysaus € 13.50
Vlees
Taartje van bladerdeeg met geitenkaas en spek met balsamicodressing € 10.00

Koud

Vis
Triootje van vis (Mini tomaat-garnaal, brochette van St-Jacobsoester en groene groenten, bordje Griekse pasta met scampi, curry en ananas) € 10.00
Salade met 3 soorten gerookte vis € 10.00
Gemarineerde zalm met asperges € 10.00
Carpaccio van zalm € 11.00
Rode tonijn met gekonfijte paprika's, tapenade en parmesan € 11.00
Medaillons van zeetong en gerookte zalm op saffraansaus € 11.00
Vlees
Slaatje met gerookte kip, perzik en mayonaise € 8.00
(Wild)pastei met garnituur € 10.00
Meloen met hesp en mangosaus € 10.00
Slaatje van deegwaren met parmaham en meloen € 9.00
Rundscarpaccio € 10.00