Menukaart Hoofdgerechten   

Seizoen

oktober - februari
Fazant met gekarameliseerd witloof, gebakken appel, muskaatwijnsaus en amandelkroketjes € 16.00
Everzwijngebraad, gestoofd witloof op een bedje van knolselder, peertje in rode wijn, saus van boschampignons en aardappelgratin € 19.00

Vis

Vispannetje met aardappelpuree € 15.00
Gebakken zalm op een bedje van prei met mosterdsaus, witloof in een spekjasje en aardappelkroketjes € 15.50
Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans € 15.50

Vlees

Kleurrijk gevulde kippenfilet, groentenpakketje, gebakken aardappeltjes en portosausje met champignons € 12.00
Kipfiletreepjes met scampi's in roomsaus, groene groenten en aardappel- of rijstgarnituur € 13.00
Gebraden parelhoenfilet met graanmosterd, aardappelgratin en seizoensgroentjes € 13.00
Varkenshaas met mosterd-dragonsaus, seizoensgroenten en puree of hertoginneaardappelen € 13.00
Feestelijke waterzooi met kip, asperges, boontjes en champignons € 13.00
Konijnenrug met graanmosterd, geglaceerde groenten en macaireaardappelen met bieslook € 14.50
Speenvarken met biersaus, pakketje van groene kool en aardappelpuree € 18.00
Gemarineerde konijnenbrochette met gevulde aardappel € 16.00
Kalfsgebraad met champignonsaus, kleurrijke groenten en aardappelkroketten € 17.50
Lamsmanchettes, groententorentje van courgette en tomaat met krielaardappeltjes in een zoutkorstje en coulis van zongedroogde tomaat € 19.00
Voor de allerkleinsten: Balletjes in tomatensaus met puree € 8.00
Voor de allerkleinsten: Lasagne € 9.00
Voor de allerkleinsten: Vol-au-vent met frietjes € 9.00